СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ: СЛАВИША МАРКОВИЋ ЖИВИ У СВОЈОЈ МАШТИ :: Semberija INFO ::

 

СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ: СЛАВИША МАРКОВИЋ ЖИВИ У СВОЈОЈ МАШТИ


Поводом иступа носиоца листе за одборнике у Скупштини Града испред Партије демократског прогреса Славише Марковића на синоћњем скупу у Горњем Драгаљевцу, може се само констатовати да Марковић живи - у нереалним увјерењима.

Тако је рекао да је био увјерен како ће баш њему  неко дати кандидатуру за Градоначелника на овим изборима па је зато подржао коалицију са СДС-ом на прошлим изборима?!

Био је увјерен и да ће Мићо Мићић отићи у пензију и да ће савјетовати – ето баш њега као Градоначелника?

Ово је изрекао тврдећи како је он у политици без личног интереса и како је 2016. године одбио милионе марака да пређе у већину СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске, док Војин Митровић томе није одолио.

Увјерен је и да нико не памти да је 13. марта ове године,  журно и нервозно дошао у Градски одбор СНСД у Бијељини и потписао споразум. Поново - у увјерењу ће баш он бити кандидован испред ГО СНСД за градоначелника.

Када му то није успјело сада живи у дубоком увјерењу да је Мићо Мићић некакав пребјег у СНСД, а да се његов покушај узимања кандидатуре никада није десио.

Увјерен је да Странка демократске Српске Семберија врши некакву тортуру и притисак на чланове ПДП да пређу у већину у Скупштини Града у којој - реално, нису ни потребни.

Још горе, вјерује, да неко посебно врши тортуру над читавим странкама као што су ПДП или СДС Мирка Шаровића. Истовремено је увјерен како нико не памти да је Шаровић наредио Бореновићу да он мора раскинути свој споразум са локалним СНСД-ом и прећи у опозицију у Бијељини.

Сада Марковић иде около и увјерава грађане у своја нереална увјерења. У своју машту.

Грађани Семберије знају да је Странка демократске Српске Семберија – Мићо Мићић баштиник Српске демократске странке из 1990. године, странке која је сачувала и изградила Семберију за све грађане. Не одустајемо од патриотских идеја и заговарамо зрелу и одговорну политику, која има визију градње јаке и стабилне Републике Српске и богате Семберије. И са таквим странкама ћемо сарађивати. Никакви пребјези и никакви папци нису овдје. Овдје су они који су бранили и градили Семберију, који су остали досљедни својим идејама. Овдје су и млади који знају ко су и шта су и од тога не одустају. Јединство народа нам је на уму. Увијек.

Господин Марковић нека живи у својим нереалним убјеђењима. Странка демократске Српске Семберија је демократска организација која брани свачије право на мишљење. Али ако је нереално, треба то рећи.
Ми бирамо реалну политику и сталну борбу за циљеве Српске и Семберије.

До побједе, до јединства!

(СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ)