ПОМОЋ ДЈЕЦИ СА ПОТЕШКОЋАМА У РАЗВОЈУ :: Semberija INFO ::

 

ПОМОЋ ДЈЕЦИ СА ПОТЕШКОЋАМА У РАЗВОЈУ


Удружење жена "Рудар" из Угљевика, уз подршку локалне управе, уручило је данас помоћ за 31 дијете са потешкоћама у развоју у укупном износу од 12.100 КМ.
 
Предсједник овог удружења Јелена Спасојевић рекла је новинарима да је за 14 дјеце додијељено по 500 КМ, а за 17 дјеце по 300 КМ.
 
"Средства су прикупљена путем хуманитарног телефонског броја и уз подршку многобројних донатора, као и општине Угљевик", навела је Спасојевићева.
 
Она је додала да се хуманитарна акција наставља и захвалила свим донаторима који су солидарношћу помогли реализацију до сада.
 
Начелник општине Угљевик Василије Перић изразио је захвалност Удружењу жена "Рудар" због несебичности и љубави коју пружају дјеци са потешкоћама у развоју.
 
"Важно је помагати свима којима је помоћ потребна, то јесте и једна од улога наших мајки и сестара и њихова подршка у томе је огромна", рекао је Перић и најавио наставак помоћи општине Угљевик хуманитарним акцијама.
 
Хасиб Ћорић из мјесне заједнице Јањари, отац дјетета са потешкоћама у развоју, захвалио је за помоћ и рекао да је свака подршка овој популацији добродошла.