НЕШКОВИЋ: ОСОБЉЕ ДОМА ЗДРАВЉА ЛОПАРЕ ЗАСЛУЖНО ЗА ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ :: Semberija INFO ::

 

НЕШКОВИЋ: ОСОБЉЕ ДОМА ЗДРАВЉА ЛОПАРЕ ЗАСЛУЖНО ЗА ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ


Foto: srpskainfo.com
Нешковић се захвалио свим запосленим радницима на великом труду и залагању чије је резултат пославање у суфициту већ цијелу деценију.

Предан рад свих медицинских радника и другог особља, годинама уназад, унапредио је и побољшао квалитет здравствене заштите свих грађана општине Лопаре, а добри резултати, суфицит у буџету који је присутан цијелу деценију су плод тог рада-закључио је Нешковић.

Он је протеклу годину оцијенио најуспјешнијом када је ријеч о улагању здравства Лопара.

У протеклој години имали смо највеће инвестиције од оснивања до данас, изградили смо објекат који смо сопственим средствима платили 400.000 КМ, у којем је смјештена Служба за стоматологију, и од јуна мјесеца ове године почела је са радом Служба за базичну рехабилитацију – рекао је Нешковић.

Он је нагласио да је у години највећих улагања набављен савремени ултразвучни апарат уз подршку мајевичке дијаспоре, те пријатеља из њемачке покрајине Баварске, Роберта Прилера и Мирослава Којадиновића, општине Лопарем али и бројних домаћих привредника и појединаца.

Успјели смо да уредимо и централни објекат са паркинг мјестима, реконструисали смо подручне амбуланте у Корају и Прибоју, као и многе друге мање пројекте, али једнако важне – навео је Нешковић.

Најављујући нове пројекте Нешковић је истакао да ће Дом здравља Лопаре заједно са Владом РС и УНДП-ом реконструисати објекат у којем је смјештена Служба за радиолошку дијагностику, педијатријска амбуланта.
 
(Српскаинфо)