Трка Деда Мразева - Придружите се и ви! :: Semberija INFO ::

 

Трка Деда Мразева - Придружите се и ви!


ДОО ,,Зимско село'' у недјељу, 23. децембра, са почетком у 12 часова организују ,,Трку Деда Мразева''. ,,Семберске новине'' су медијски покровитељ. Старт трке је на Градском тргу, а акција је хуманитарног карактера и прва је овакве врсте у БиХ, потврдили су из ДОО ,,Зимско село'' Бијељина. За учешће у трци до сада се већ пријавило око 100 Деда Мразева.



Пријавом и котизацијом на старту учесник трке добија капицу Деда Мраза, стартни број и у обавези је да напише честитку са лијепим жељама. Те честитке ће бити подијељене свима онима који прођу кроз циљ. Деда Мразеви ће трчати кроз Улицу Патријарха Павла до парка. У парку ће бити кружна путања, а онда слиједи повратак на трг, гдје ће бити реализована представа за дјецу, као и ужина, освјежење и медаље. Аутор најљепше фотографије са трке добиће викенд на Златибору. 


 
С обзиром да је трка хуманитарног карактера од новца за котизацију купиће се пакетићи који ће преко удружења ,,Радост'' бити подијељени дјеци из социјално - угрожених категорија, као и малишанима са Косова и Метохије.