ЗАХВАЛНОСТ ГРАЂАНИМА КОЈИ ПОМАЖУ ДА СЕ КУПИ ХРАНА НАЈУГРОЖЕНИЈИМ :: Semberija INFO ::

 

ЗАХВАЛНОСТ ГРАЂАНИМА КОЈИ ПОМАЖУ ДА СЕ КУПИ ХРАНА НАЈУГРОЖЕНИЈИМ


Фондација “Дарко Даре – Бошко Вуковић” изражава захвалност свим суграђанима који су у протеклом периоду помогли активности Фондације  са циљем набавке хране и хигијенских пакета за најугроженије.

Суграђани су помогли ове активности куповином прехрамбених производа које су потом убацивали у корпе волонтера Фондације, а неки и новчаним прилозима.

Волонтери Фндације и даље свакодневно достављају прехрамбене и хигијенске пакете угроженим и вишечланим породицама на подручју Семберије, али ове активности зависе од помоћи људи добре воље.

Волонтери Фондације истакли су за портал Семберија. инфо да још има породица који живе у јако тешким условима о чему најбоље говоре бројне фотографије са терена када се доставља помоћ. 

Свака помоћ је, како кажу,  добродошла, без обзира на износ,  намирнице, гардеробу, јер некима и то мало много значи.

Волонтери Фондације у протеком периоду од појаве корона вируса помоћ су доставили бројним породицама у Ченгићу, Горњој Чађавици, Обарској, Доњој Чађавици, Горњем Магнојевићу те у градским и приградским насељима.

Помоћ је, између осталог, достављена породицама Данијела Јелића, Владе Божића, Славка Симића, Миодрага Јовића, Бајре Хучића, Мире Халими, Бошка Петровића, Драгана Стевановића, Станка Лазаревића, вишечланој породици Јовић из Обарске…

РАЧУНИ ЗА УПЛАТЕ

Из Фондације апелују  на све људе добре воље да скромним прилозима помогну активности Фондације са циљем куповине основних животних намирница и санитетског материјала за најугроженије.  Уплате у КМ могу да изврше на рачун 5520001912749465, а у ЕУР на рачун БА395520001912751696. Оба рачуна су код Аддико банк.

АКТИВНОСТИ ФОНДАЦИЈЕ СЕ НАСТАВЉАЈУ

“Захваљујемо се свим људима добре воље, физичким и правним лицима на помоћи за рад Фондације. Свједоци смо колико невоља зближи људе”, истичу у Фондацији.

Семберија инфо (З.Кусмук)