ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ПРОНАШАО ТОРБУ СА ДОКУМЕНТИМА И НОВЦЕМ, ПА ЈЕ ВРАТИО ВЛАСНИЦИ :: Semberija INFO ::

 

ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ БИЈЕЉИНЕ ПРОНАШАО ТОРБУ СА ДОКУМЕНТИМА И НОВЦЕМ, ПА ЈЕ ВРАТИО ВЛАСНИЦИ


Foto: MUP RS
Полицајац Јединице жандармерије Полицијске управе Бијељина Нермин Ђезић пронашао је у Јањи крај пута женску торбу у којој су се налазили документи, новац и телефон, те брзо нашао и начин да открије чија је торба и да је врати власнику.

Видјевши да је ријеч о жени која је запослена у оближњој продавници у овом мјесту, Ђезић је без двоумљења торбу однио власници, која му је испричала да се враћала из болнице и да је тог дана од брата добила новац.

– Жена ми је, сва узнемирена, што је и нормално, објаснила да јој је торба спала са бицикла, да је тај дан била код љекара, те је торбу, каже, не зна ни сама како и кад изгубила – рекао је Ђезић Срни.

У торби је имала, каже Ђезић, извјесну количину новца који је, како је рекла, добила од брата.

– Били су ту и телефони, документа… и све сам, наравно, уредно однио власници – каже Ђезић и додаје да овај случај за њега није необичан, већ један у низу са којима се у својој пракси, али и у свакодневномн животу сусретао и увијек реаговао на исти начин.

Ђезић је, сазнаје Срна у Полицијској управи Бијељина, дугогодишњи радник полиције, запослен у Јединици жандармерије ове управе. Познат је, кажу његове колеге, по свом преданом раду и добронамјерности, по поштењу и хуманости коју је на различите начине цијелог живота и током свог радног вијека исказивао.
 
(Срна)