Завршно вече пројекта "Туризам у Бијељини - поглед из онлине свијета" :: Semberija INFO ::

 

Завршно вече пројекта "Туризам у Бијељини - поглед из онлине свијета"


Удружење за промоцију и развој Информационог друштва „Impact“ организује завршно вече на којем ће бити представљена изложба фотографија и пројекција видео материјала који су настали кроз реализацију пројекта пројекта "Туризам у Бијељини - поглед из онлине свијета".

Презентација ће бити одржана у Центру за културу „Семберија“ (сала за вјенчања) у петак, 26. октобра 2018. године са почетком у 18,00 часова.
  
У складу са циљевима пројекта, Удружење за промоцију и развој Информационог друштва „Impact“ представило је широкој он-лине јавности еко и етно туристичке потенцијале нашег Града. Као резултат реализације пројекта настало је 20 репортажа са фото и видео материјалом које су објављене на посебној секцији портала "Бијељина Данас“. 

Пројекат  "Туризам у Бијељини - поглед из онлине свијета",  реализован је у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану – РеЛОаД који финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).  У суфинансирању пројекта  учествовао је град Бијељина.