Новогодишњи пријем за пензионере Градске управе: Да у здрављу дуго година примају пензије :: Semberija INFO ::

 

Новогодишњи пријем за пензионере Градске управе: Да у здрављу дуго година примају пензије


Традиционални пријем за некадашње раднике Градске управе, организован је на обострано задовољство, а како је истакнуто, била је то прилика да се сретну и евоцирају успомене. Замјеник градоначелника Предраг Јовић, честитајући празнике пензионерима који су некада радили у Градској управи, рекао је да им жели добро здравље и да пензије што дуже примају.



-Градска управа настоји да допринесе квалитетнијем животу пензионера, не само Градске управе него свих пензионера на подручју града. У том циљу смо за ову годину планирали да за потребе градског Удружења пензионера издвојимо 60.000 КМ, а такође желимо да се реконструкцијом Дома пензионера обезбиједи пријатан амбијент за дружење”, рекао је Јовић.

Предсједник Скупштине Славиша Марковић је честитајући празнике пензионерима Градске управе рекао да Градска управа наставља са лијепом праксом, а то је пријем за пензионере Градске управе.
-Желимо им добро здравље и да дуго година примају пензије, а свакао да ћемо водити рачуна и о другим пензионерима на подручју нашег града кроз активности градског Удружења”, рекао је Марковић.

У име 127 пензионера, на пријему се захвалио некадашњи начелник Комуналне полиције Миодраг Ђукић, истакавши да је пријем лијеп гест, јер међу 127 пензионера има и оних који су цијели радни вијек провели управо у Градској управи. Градска управа је поводом новогодишњих и божићних празника, своје пензионере обрадовала са по 100 КМ.

​Семберија ИНФО - О. Стјепановић