АГЕНЦИЈА ЗА САВЈЕТОВАЊЕ ПРАВДА: НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА :: Semberija INFO ::

 

АГЕНЦИЈА ЗА САВЈЕТОВАЊЕ ПРАВДА: НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА


У Бијељини је недавно регистрована Агенција за савјетовање „Правда“, која се бави регистрацијом, оснивањем и промјенама код правних лица и предузетника, радним односима, од заснивања до престанка радног односа, посредовањем у куповини некретнина, али и другим корисним услугама.
 
Власница ове Агенције, Љиљана Недељковић истиче:
„ Агенција „Правда“ бави се и провјером, комплетирањем и подношењем неопходне документације за оснивање, промјене за регистрацију привредних газдинстава код АПИФ-а и остваривање права на подстицаје. Бавимо се и регистрацијом промјене власништва на земљи и објектима на основу оставинског поступк, уговора о поклону и другим услугама код надлежних геодетских органа. Наш циљ је да локално становништво задовољи своје потребе у вези са административним поступцима пред надлежним органима, гдје није потребно ангажовати адвоката, а гдје је нужно обавити одређени посао уз стручну помоћ дипломираног правника.
 
Циљна група су особе старости од 40 до 70 година, без обзира на пол, а који су водиоци, односно носиоци пољопривредних газдинстава, предузетници, власници некретнина, насљедници и сва друга лица која имају било коју врсту поступка пред одређеним органом“, истиче Љиљана Недељковић, наглашавајући да имаоци пољопривредних газдинстава имају сваке године потребу за навођењем тачне парцеле, површине, врсте усјева и других података у АПИФ-у, те да зависно од тога и остварују или не остварују право на подстицаје.Због тога су им неопходна стручна упутства о попуњавању образаца и прибављању неопходне документације.
 
Агенција за савјетовање „Правда“ налази се у Улици кнеза Милоша 8А (преко пута хотела „Дрина“).

Телефон за контакт је 065 477 055
Mejl: [email protected]

портал Семберија инфо