„ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ“ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК: ТУ СМО ЗА НАШЕ ГРАЂАНЕ :: Semberija INFO ::

 

„ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ“ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК: ТУ СМО ЗА НАШЕ ГРАЂАНЕ


У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику чланови странке „Покрет за Бијељину“ трећу су годину организовали подјелу васкршњих јаја и пригодних поклона грађанима Бијељине.

-Како су обојена јаја симбол Васкрсења и побједе живота над смрћу, тако и сви ми требамо да се боримо за боље сутра свих нас. Како након најтужнијег дана, долази најрадоснији дан у години Васкрс, тако и ми са вјером у сопствене снаге и могућности, својим радом и трудом можемо градити бољу Бијељину и Семберију“, рекао је Миленко Митровић, предсједник Покрета за Бијељину.



Циљ дјеловања Покрета за Бијељину је, како је нагласио Митровић, да буде политичка организација која ће покренути и окупити све којима је у срцу развијено село и уређен град, да свако може покренути активност или дати лични допринос у стварању бољих услова за живот свих. Актив жена Покрета за Бијељину учествовао је у припреми и подјели симболичних поклона.

-Покрет је показао да све значајне датуме проводи и обиљежава са својим суграђанима. Данас смо се окупили да подјелом симбола живота, бојених и шараних јаја, учествујемо у наговјештају обнове радости која долази. Сваки дан смо уз наше суграђане, било да је то у граду или селу. Свим вјерницима честитам предстојеће васкршње празнике: Христос васкрсе, ваистину Васкрсе“, рекла је Јелена Митровић Ристановић, предсједница Актива жена Покрета за Бијељину.


 
Семберија инфо