Осам успјешних година рада и постојања :: Semberija INFO ::

 

Осам успјешних година рада и постојања


Јавна установа Центар за социјални рад Бијељина и Дневни центар за дјецу у ризику организовали су данас пријем поводом обиљежавања Дана Дневног центра за дјецу у ризику.

Након што је приказан кратак птомотивни филм о раду Дневног центра за дјецу у ризику, Горан Марковић, помоћник директора Центра за социјални рад подсјетио је да су још прије осам година, тадашњи директор Центра за социјални рад Бијељина Милан Симеуновић и Славица Коврлија одлучили да организују нову услугу у оквиру Центра за социјални рад, у смислу организовања Дневног центра за дјецу у ризику.

“Године из нас потврдиле су да је Бијељини био неопходан један овакав центар који је већ постао препознатљив и многи данас долазе да се информишу о раду овог центра како би и они покренули сличну услугу у оквиру својих локалних заједница. Дневни центар за дјецу у ризику помаже дјеци на физичком и психичком плану и та помоћ им је више него добродошла. Овом приликом изражавамо захвалност Градској управи, бројним привредним субјектима и спонзорима који су препознали важност постојања Дневног центра за дјецу у ризику”, истакао је Горан Марковић.



Он је том приликом посебну захвалност изразио Невени Јовановић, руководиоцу Дневног центра за дјецу у ризику и Славици Коврлија на стручном раду и осмишљавању рада центра.

Славица Коврлија је истакла да је Дневни центар за дјецу у ризику једини центар у Републици Српској који функционише на овакав начин. Дјеца која су жељна пажње, подршке и љубави у Дневном центру имају могућност да науче пуно тога, да се друже и баве бројним корисним активностима.

Након представљања активности Дневног центра за дјецу у ризику подијељене су захвалнице свима онима који су на било који начин у протеклом периоду помогли његов рад.
 
Семберија инфо