РАДИКА МАРИЋ ДЕМАНТОВАО СВЕ ОПТУЖБЕ :: Semberija INFO ::

 

РАДИКА МАРИЋ ДЕМАНТОВАО СВЕ ОПТУЖБЕ


Након што је 12. фебруара одржана скупштина Општинског фудбалског савеза Бијељина на којој је изабрано ново руководсво овог савеза, не стишавају се реакције. Одмах по окончању скупштине стигла је реакција из Кабинета градоначелника Града Бијељина у којој се износи низ примједби на дјеловање Генералног секретара ОФС Бијељина, Радике Марића. Према наводима из градоначелниковог Кабинета, Марић је вријеђао и пријетио савјетнику градоначелника Града Бијељина, Радиши Петровићу који је „вршио легално лобирање на избор новог предсједника Општинског фудбалског савеза“.

Прозвани, секретар ОФС Бијељина Радика Марић данас је негирао све оптужбе које му се стављају на терет. По његовим ријечима, скупштина Општинског фудбалског савеза Бијељина је припремљена и одржана у складу са свим прописима Фудбалског савеза Републике Српске и ОФС Бијељина те да на делегате у њиховом избору није вршен никакав облик притиска.

-Прије саме скупштине и на самој скупштини дешавали су се одређени притисци од стране људи из Градске управе, поготово по завршетку скупштине, гдје је, слободно се може рећи, почео један организовани напад како на ОФС Бијељина тако и на мене лично као секретара ОФС Бијељина. Лично сам доживио тешке непријатности од, прије свега, савјетника градоначелника Радише Петровића који ме је јавно прозвао путем медија како сам га вербално нападао, псовао, вријеђао... Ја одговорно овдје тврдим и износим да су то чисте манипулације и лажи“, изјавио је Радика Марић наводећи потом низ чињеница и ставова којима је потврђивао своје тврдње.

(Семберија инфо)