Млади инжењери рударства из Угљевика приступили Републичкој странци Српске :: Semberija INFO ::

 

Млади инжењери рударства из Угљевика приступили Републичкој странци Српске


Млади инжењери рударства из Угљевика Јово Томић и Перица Торлаковић приступили су Републичкој странци Српске, чиме је Општински одбор РСС Угљевик постао богатији за образоване и професионално остварене чланове чије ће знање и идеје допринијети политичком дјеловању РСС и развоју локалне заједнице у којој живе.
 
Јово Томић је рођен у Угљевику 1991. године, ожењен је и отац једног дјетета, а основне студије Рударства завршио је на Рударско геолошко грађевинском факултету у Тузли. Запослен је у РиТе Угљевик.


 
- Ово ми је прво учлањење у неку политичку партију, а за РСС сам се одлучио јер сам у тој странци препознао Славенка Ристића, успјешног привредника који може да допринесе бољој ситуацији у цијелој Републици Српској. У локалној заједници бих промијенио политику личних интереса, која се ставља испред интереса грађана. Поручио бих младима да се придруже РСС и да сви заједно створимо боље услове за живот у Угљевику – навео је Томић.
 
Перица Торлаковић рођен је 1992. године, а након основне и средње школе у Угљевику, одлази на академске студије у Београд, гдје уписује Рударско-геолошки факултет, смјер Површинска експлоатација лежишта минералних сировина.


 
- Ја сам мастер инжењер рударства, а године 2019. ступио сам у радни однос у РиТе Угљевик. Породичан сам, ожењен човјек и моје укључивање у политику има за циљ да направимо озбиљну стратегију развоја Угљевика. За чланство у Републичкој странци Српске сам се одлучио јер ова политичка организација пружа шансу младим и образованим људима - рекао је Торлаковић.
 
Добродошлицу младим инжењерима из Угљевика пожелио је правни савјетник Општинског одбора Угљевик Републичке странке Српске Војин Зејак, који је рекао да је будућност Угљевика и Републике Српске управо у младим и образованим људима.


 
Повјереник Општинског одбора Угљевик Републичке странке Српске Мико Јовић позвао је све Угљевичане који су сагласни са визијом привредника и хуманисте Славенка Ристића и РСС, да се придруже Одбору у Угљевику и постану чланови несумњиво најозбиљније и најперспективније странке на подручју Семберије и Мајевице.


 
Заинтересовани могу да добију све информације у вези са учлањењем у Републичку странку Српске /Одбор у Угљевику/ на број телефона 065/512-944, док је контакт број централе у Бијељини 055/410-449.
 
Информације о РСС Угљевик можете потражити и на Фејсбук страници „Републичка странка Српске ОО Угљевик“, а приступнице се могу попунити и он-лајн тако што ћете у Гугл претраживач укуцати „рссрпске.ба/приступница“.