Druženje lovaca u Bijeljini, RSS kao nagradu obezbijedila lovačku pušku :: Semberija INFO ::

 

Druženje lovaca u Bijeljini, RSS kao nagradu obezbijedila lovačku pušku


У Бијељини је одржана ловачка вечера у организацији Ловачког удружења „Подриње“ Јања, а Републичка странка Српске /РСС/ обезбиједила је вриједну награду – ловачку пушку, коју је члан РСС др Игор Поповић уручио срећном добитнику Добривоју Милановићу из Дворова.
 
Како су навели из РСС, ово је наставак спонзорства које су Републичка странка Српске и Технички ремонт Братунац започели раније, а само у 2023. години на ловачким дружењима у Бијељини, Угљевику, Лопарама, Братунцу и Сребреници, подијељено је више од 15 ловачких пушака.
 
Добитник ловачке пушке Добривоје Милановић изјавио је да му награда много значи, поготово због тога што се на оваквом догађају појавио први пут.
 
- Брат ме је позвао прије неколико дана и рекао да дођем на ловачку вечеру. Ловом се не бавим, те сматрам да је ово „почетничка срећа“, јер сам осим пушке добио још једну награду. Свакако, након овог вриједног поклона вјероватно ћу одлучити да и ја почнем да се бавим ловом – рекао је Милановић.
 
Из Републичке странке Српске и Техничког ремонта Братунац поручили су да ће и ове године, свим ловачким удружењима која им се обрате, изаћи у сусрет и обезбиједити ловачке пушке које се као једна од награда додјељују на традиционалним дружењима ловаца.
 
Ловачка вечера, коју је организовало Ловачко удружење „Подриње“ из Јање, одржана је у свечаном салону „Гранд“ у Бијељини.