А.Д.” ГРАД ” БИЈЕЉИНА НА АГРО БЕЛГРАДЕ 2024 :: Semberija INFO ::

 

А.Д.” ГРАД ” БИЈЕЉИНА НА АГРО БЕЛГРАДЕ 2024


Данас је у Београду отворен 5. међународни сајам воћарства, повртарства и виноградарства под називом „ Агро Белграде 2024“. Агро Белграде је водећи регионални сајамско – конференцијски догађај у области воћарства, повртарства и виноградарства који на више од 30.000 m2 окупља преко 1.000 излагача и брендова, укључујући и представнике највећих свјетских компанија.

Отварању 5. Међународног сајма присустовали су министарка пољопривреде у Влади Републике Србије Јелена Танацковић и амбасадор САД Кристофер Хил, као и министри пољопривреде Републике Српске, Црне Горе и Сјеверне Македоније.

То је била прилика да представници А.Д.“ Град “ Бијељина представе овогодишњи Међународни сајам пољопривреде „Интерагро 2024“ који ће се одржати од 19-21.09.2024. године. У низу неформалних састанака, једна од кључних тема са представницима министарства пољопривреде у Влади Републике Србије и представницима Привредне коморе Србије била је узимање улоге Републике Србије као Земље партнера на овогодишњем сајму „Интерагро 2024“. Такође, искориштена је и прилика да се обиђу учесници који узимају учешће на нашем сајму, као и потенцијални учесници који би своје брендове и производе по први пут ове године могли представити на нашем сајму.



У наредном периоду, А.Д.“ Град “ Бијељина ће посебан акценат ставити на промоцију и представљање „Интерагра 2024“ на свим домаћим и међународним сајмовима из области аграра.

(А.Д. ”Град” Бијељина)