ПОДРУЧНА ПРИВРЕДНА КОМОРА БИЈЕЉИНА: 15. ЈАНУАРА САСТАНАК ПРИВРЕДНИХ ДРУШТАВА ИЗ СЕКТОРА ПРОМЕТА НАФТОМ И НАФТНИМ ДЕРИВАТИМА :: Semberija INFO ::

 

ПОДРУЧНА ПРИВРЕДНА КОМОРА БИЈЕЉИНА: 15. ЈАНУАРА САСТАНАК ПРИВРЕДНИХ ДРУШТАВА ИЗ СЕКТОРА ПРОМЕТА НАФТОМ И НАФТНИМ ДЕРИВАТИМА


Из Подручне привредне коморе Бијељина, најављен је састанак представника привредних друштава из сектора промета нафтом и нафтним дериватима са подручја Бијељине. Састанак ће се одржати 15. јануара, а на дневном реду је анализа негативних ефеката на њихово пословање који су изазвани одлуком о радном времену у граду.

На састанку ће бити анализирани и ефекти иницијатива упућених Градској управи Бијељина, која је прогласила нерадну недјељу, посебно захтјева да се измијене одредбе које се односе на рад бензинских пумпи које забрањују трговину осталим асортиманом, изузимајући гориво. Ова иницијатива упућена је испред Групације за промет нафтом и нафтним дериватима Привредне коморе Републике Српске, надовезујући се на претходне двије иницијативе које је Подручна привредна комора Бијељина упутила Градској управи.