СЕМБЕРЦИ ИСПРАТИЛИ СТАРУ 2023. ГОДИНУ, А ДОЧЕКАЛИ НОВУ 2024. ГОДИНУ УЗ ГРУПУ „ЗАНА“ :: Semberija INFO ::

 

СЕМБЕРЦИ ИСПРАТИЛИ СТАРУ 2023. ГОДИНУ, А ДОЧЕКАЛИ НОВУ 2024. ГОДИНУ УЗ ГРУПУ „ЗАНА“


На градском тргу у Бијељини могли су се видјети грађани Семберије свих генерација. Сви заједно су се веселили уз музику и пјесме групе „Зана“.



 У добром расположењу, испратили су стару 2023. годину, а дочекали Нову 2024. годину са вјером да ће бити много боља и успјешнија. 

Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине поводом Нове 2024. године свим грађанима Бијељине, Републике Српске, Босне и Херцеговине као и региона пожелио је да све оно што је било лоше и изазовно у 2023. години да што прије забораве, а да им 2024. година буде успјешнија.



-У 2024. години желим да сви људи имају добро здравље, много среће, те много лијепих породичних и личних тренутака и да највише времена проведу са оним људима који их највише воле. Да смо у том здрављу, срећи и напретку расположени за сваку врсту напретка и да се изборимо да што већи број људи остане да живи у нашој Бијељини и Републици Српској. Такође, желим да заједно овдје у миру, напретку и весељу дочекујемо још многе године које су испред нас у просперитету“, истакао је градоначелик Петровић.



Добром расположењу, поред музике допринијеле су и чаробне боје ,,новогодишњег" ватромета које су се разливале изнад града.
 
Семберија инфо