Савјет за просвјету и образовање РСС: Унаприједимо образовни систем, јер без знања нема будућности :: Semberija INFO ::

 

Савјет за просвјету и образовање РСС: Унаприједимо образовни систем, јер без знања нема будућности


„Учење је као веслање узводно, чим се престане, одмах се креће назад“, рекао је стари кинески филозоф Лао Це, а свима је јасно да су кроз историју образовани људи били они који су доносили прогресивне идеје, покретали свијет ка новим сазнањима и омогућавали новим генерацијама да живе безбрижније.
 
Републичка странка Српске /РСС/ сматра да су просвјета и образовање темељ сваког развијеног друштва и да усавршавање у овој области доноси највеће бенефите цијелој друштвеној заједници. Ако мислимо дугорочно, морамо бити свјесни да квалитетан образовни систем значи јаку привреду и економију, добро позиционирање на тржишту, нова радна мјеста и квалитетну радну снагу.
 
Зато желимо да дјелујемо заједно! Савјет за просвјету и образовање РСС позива грађане да нам предложе иницијативе за дугорочно унапређење предшколског, основног, средњег и високог образовања, како бисмо их заједно размотрили, посавјетовали се са еминентним стручњацима, а затим заједно са надлежним министарством, установама и институцијама донијели закључке који су најбољи за будуће генерације!
 
У овом савјету можете контактирати професора разредне наставе Маријану Ранковић и магистра разредне наставе Зорана Јовановића путем мејл-адресе:  рссрпске@гмаил.цом  или на број телефона 055/410-449, сваким радним даном од 9.00 до 15.00 часова.
 
Постаните и ви дио нашег Савјета, без услова да будете члан странке, јер образовање нема политички предзнак. Оно има све елементе напретка и развоја, а до нас је колико ћемо их искористити.

Размислимо на вријеме!