Поклон Града – представа „Луцкасти кловнови“ обрадовала најмлађу публику :: Semberija INFO ::

 

Поклон Града – представа „Луцкасти кловнови“ обрадовала најмлађу публику


Бијељински малишани још једном су напунили велику салу Центра за културу ,,Семберија", овога пута на урнебесној представи "Луцкасти кловнови". Ова представа, након октобарске „Пепа прасе“ и новембарске „Мачак у чизмама“, трећа је у низу бесплатних представа Позориштанца „Маслачак“ које Град финансира на дар малишанима Бијељине.


 
,,Маслачак" већ дужи низ година увесељава најмлађи дио градске публике, а визија Града је да, финансирањем бесплатних улазница барем једном сваког мјесеца омогући гледање представе и оним суграђанима који то желе, а можда и нису у могућности издвојити новац за улазницу у неком од редовних термина. Због тога је план Града да се овакве представе организују и убудуће, на радост како дјеце тако и родитеља.
 
Марија Ћосић из Позориштанца „Маслачак“ овом приликом је истакла да је јако радује што је Град узео учешће и подржао њихов рад, на корист цјелокупне заједнице.


 
-Сматрамо да је ово јако битна дјелатност за здраво и квалитетно одрастање дјеце, јер на овај начин развијамо њихову машту, ширимо њихов вокабулар и учимо их навикама посјећивања позоришта које ће они сачувати читавог свог живота – постати редовна, образована и квалитетна публика. Јако смо срећи што нам је Град пружио подршку, препознао наш квалитет и наградио наш рад. Примјећујем данас и много нових лица, уз лица која редовно у публици виђам, што ме посебно радује, јер то значи да је Град омогућио и неким људима који нису били у могућности да посјете представе да то сада учине, закључила је Ћосић.


 
Због ограниченог броја мјеста у сали, све улазнице се брзо подијеле. С тога позивамо све заинтересоване да и наредног пута пожуре и на вријеме уграбе своју улазницу на билетарници Центра за културу.

Градска управа Града Бијељина