Градоначелник Нишић најавио манифестацију „Чари зиме“ у Брчко дистрикту БиХ :: Semberija INFO ::

 

Градоначелник Нишић најавио манифестацију „Чари зиме“ у Брчко дистрикту БиХ


Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прим. др Зијад Нишић најавио је манифестацију „Чари зиме“ у Брчко дистрикту Босне и Херцеговине која се званично отвара 2. 12. 2023. године у 17.00 часова на Тргу младих.
 
Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине организовала је манифестацију „Чари зиме” која ће и ове године обогатити зимске дане.
 
Као и сваке године, на Тргу младих постављене су дрвене кућице са изложбеним и продајним програмом које ће бити отворене сваки дан од 2. 12. 2023. године до 31. 1. 2024. године од 17.00 до 21.00 часова.
 
У оквиру ове манифестације постављено је и клизалиште које ће бити отворено сваки дан од 10.00 до 21.00 часова.  Цијена улазница износи 1 КМ, а за све ученике основних и средњих школа са подручја Брчко дистрикта БиХ клизање ће бити бесплатно петком од 13.00 до 14.00 часова.
 
Градоначелник Нишић је истакао да је ријеч о манифестацији која привлачи велику пажњу грађана и која има за циљ да обогати туристичку понуду града током зимског периода и празника.
 
„Брчко дистрикт БиХ у континуитету наставља промоцију нашег града као туристичке дестинације након бројних манифестација у оквиру Савског цвијета и других културно-умјетничких и привредних садржаја. Ова манифестација ће послије монотоне јесење свакодневнице грађанима Дистрикта, али и гостима пружити релаксацију и забаву“, казао је Нишић позвавши све грађане да се укључе у сам програм и да посјете манифестацију.
 
Нишић је овом приликом најавио и новогодишњи концерт на којем ће грађане Дистрикта забавити Брчаци Фатмир Сулејмани, Махир Хукичевић и Лучијано Шечић. 
 
„Ове године изабрали смо квалитетан репертоар уз уштеду од 20.000 КМ које ће се усмјерити у хуманитарне сврхе, најприје за лијечење дјеце обољелих од малигних болести“, казао је Нишић додавши да ће и ове године у оквиру концерта бити организован и ватромет.
 
Своје учешће у манифестацији „Чари зиме“ можете пријавити на сљедећем линку:
 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeszc6PYDJQ8tYt4uk-bII7C9-v1UqErz_j26z5W7yADPiyPw/viewform