БИЈЕЉИНСКО ПОРОДИЛИШТЕ ДОБИЛО НОВУ ОПРЕМУ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНСКО ПОРОДИЛИШТЕ ДОБИЛО НОВУ ОПРЕМУ


Породилиште ЈЗУ Болница „Свети Врачеви“ из Бијељине од данас је богатије за нову медицинску опрему коју је бијељинска болница добила у оквиру хуманитарне акције „С љубављу храбрим срцима“.

-Захвалност за данас уручену опрему изражавамо најприје предсједнику Републике Српске Милораду Додику који је прије 13 година покренуо ову хуманитарну акцију а коју је послије њега наслиједила и Жељка Цвијановић. Захвалност изражавамо и свим грађанима који су узели учешће у акцији „С љубављу храбрим срцима“ и омогућили да бројне здравствене установе у Републици Српској добију нову медицинску опрему и тако на дјелу покажу да заједно можемо реализовати много добрих пројеката“, изјавио је проф. др Златко Максимовић, директор Болнице „Свети Врачеви“.



Прим. др Снежана Перић-Симић, шефица педијатријског и неонатолошког одјељења бијељинске болнице изјавила је да болница већ располаже са свом данас урученом опремом (транспортни инкубатор, интрахоспитална колица са креветићима за транспорт новорођенчади, пулсне оксиметре...) али да ће и нова опрема бити искориштена на најбољи начин у сврху заштите здравља новорођенчади.

(Семберија инфо)