ПЛЕСНИ СТУДИО „МЕГА ДЕНС“: ПЛЕСОМ ПРОТИВ БОЛЕСТИ :: Semberija INFO ::

 

ПЛЕСНИ СТУДИО „МЕГА ДЕНС“: ПЛЕСОМ ПРОТИВ БОЛЕСТИ


Мјесец октобар је међународни мјесец посвећен превенцији карцинома дојке. Различитим манифестацијама и активностима током овог мјесеца настоји се повећати свијест женске популације о учесталости јављања, тежини овог обољења те неопходности редовних превентивних прегледа. 

Плесни студио „Мега Денс“ из Бијељине традиционално, сваке године организује вече подршке женама обољелих од рака дојке. Овогодишње окупљање планирано је за недјељу, 29. октобра у Центру за културу „Семберија“. Организатори су планирали пригодно предавање које ће у фокус ставити исправан однос жена према овој опакој болести. Акценат ће се ставити на усвајање навике редовних превентивних прегледа обзиром да је овај тип кацера, уколико се открије у почетној фази развоја, излијечив у високом проценту.

Послије предавање услиједиће кратак час зумбе те наградна игра за све окупљене.

-Ове године очекује вас још богатија организација. Много више поклона за учеснике, садржајнији програм и увијек, потпуно бесплатно учешће. Вече је потпуно отвореног типа и добро су дошле све жене без обзира на старосну доб и плесно искуство. Осим плеса биће још других садржаја тако да ће бити за свакога по нешто. Дрес код је обавезно пинк“, стоји у позиву Плесног клуба „Мега Денс“.