Детаљи несреће у Бијељини: Тијело радника пронађено у силосу, послато на обдукцију :: Semberija INFO ::

 

Детаљи несреће у Бијељини: Тијело радника пронађено у силосу, послато на обдукцију


Беживотно тијело лица С.П. из Бијељине пронађено је 28.09.2023. године око 21,00 часова у силосу млина у којем је исти био запослен.
 
Наиме, Полицијска станица Бијељина 27.09.2023. године око 18,00 часова од стране радника милина у Црњелову –град Бијељина, запримила је пријаву да је лице С.П.нестао из круга фирме. По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста и обавили разговор са радницима фирме, исти су изјавили да лице С.П. нису видели од 14,00 часова, као и да је на радном мјесту остао његов мобилни телефон, док се на паркинг простуру фирме налазило његово путничко возило.
 
Полицијски службеници у циљу проналаска лица претражили су ужу и ширу територју око фирме. Наредног дана 28.09.2023. године,приликом пражњења силоса око 21,00 час пронађено је беживотно тијело несталог лица.
 
Од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина 29.09.2023. године извршен је увиђај лица мјеста.Беживотно тијело превезено је на Одјељење патологије.Надлежни тужилац наложио је обдукцију тијела у циљу утврђивања свих потребних чињеница и околности.
 
Рад по наведеном је у току.
 
 
ПОРТПАРОЛ
Александра Марић