Због почињених кривичних дјела лице Д.О. предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Због почињених кривичних дјела лице Д.О. предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини


Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина, лишили су слободе лице Д.О. због постојања основа сумње да је 27.09.2023. године у Бијељини почнио кривична дјела ,,Изазивање опште опасности“ и ,, Угрожавање сигурности“.
 
Због почињених кривичних  дјела а на основу наредбе Основног суда у Бијељини под надзором надлежног тужилаштва извршен је претрес куће, као и путничког аутомобила које користи лице Д.О.
           
Приликом претресања пронађена је и привремено одузета импровизована лабараторија која је највјероватније намјењена за узгој опојне дроге марихуане, стабљике индијске конопље, импровизована екслозивна направа велике разорне моћи, два стартна пиштоља као и др. предмети.   
           
Од стране полицијских службеника лице са иницијалима  Д.О. је уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима ,, Изазивање опште опасности“, ,,Угрожавање сигурности“, „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ и „ Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ предато у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.