Делегација ФК „Партизан“ у општини Угљевик: Увијек драги гости :: Semberija INFO ::

 

Делегација ФК „Партизан“ у општини Угљевик: Увијек драги гости


Замјеник начелника општине Угљевик Вања Зекић и шеф кабинета начелника Милорад Јовичић угостили су данас делегацију Фудбалског клуба “Партизан” из Београда који су организовали јединствену спортску манифестацију  „Црно-бијели дани Угљевик 2023“ под покровитељством општине Угљевик.

Седмодневна спортска манифестација „Црно бијели-дан Угљевик 2023“ одржана је у периоду од 4-11. септембра а током њеног трајања 250 малишана узраста 8-13 година (генерације од 2010-2015 годишта) са подручја Угљевика, Бијељине, Лопара, Брчког и Зворника тренирали су у Угљевику са фудбалским тренерима Омладинске школе фудбала ФК „Партизан“.

Зекићева је захвалила организаторима Удружењу навијача „Партизан 055-Угљевик“ и Фудбалском клубу „Партизан“ јер су омогућили да малишани из ове подмајевичке бесплатно похађају тренинге са њиховим тренерима.



-Овом манифестацијом стављен је акценат на квалитетан начин вођења тренинга и опредјељењу дјеце да се баве спортом, здравим животом и да на тај начин промовишу своју жељу за успјехом-рекла је Зекићева.

На пријему су били члан управе ФК „Партизан“ Драган Траиловић, Раде Залад бивши голман овог клуба и Ацо Трифуновић који је оставио велики траг у „Партизану“.

Траиловић је подсјетио да је сарадња са Угљевиком почела прије двије године која је рузултирала да је у овој подмајевичкој општини учлањено више од 400 навијача овог фудбалског клуба.

-На нашим утакмицама на „Дјечијој трибини“ Угљевик је учествовао са по 100 дјеце. У протеклих четири година укупно смо на наше утакмице довели више од 100 хиљада дјеце на међународне утакмице-рекао је Траиловић.

Он је додао да је на овогодишњем спортској манифестацији у Угљевику учествовало 250 дјеце које су тренирали најбољи тренери из омладиске школе овог фудбалског клуба.

-Ово је велики дан за „Партизан“ као и за општину Угљевик а нашу сарадњу настављамо и сљедеће године-најавио је Траиловић.

Предсједник Удружења навијача „Партизан 055-Угљевик“ Владислав Мићановић рекао је да је данас завршни дан дан ове спортске манифестације када у госте долазе фудбалери омладинске школе „Партизан“ да одиграју утакмице са својим вршњацима из Угљевика.

-Реакције малишана, који су учествовали у овој спортској манифестацији,  али и њихових родитеља,  су веома позитивне. Тренери из „Партизана“ су оставили снажан утисак, прије свега својим радом и пажњом коју су показали према свим учесницима-рекао је Мићановић.