Град Бијељина: Заједничка славска трпеза на Тргу за дан Светог Пантелејмона :: Semberija INFO ::

 

Град Бијељина: Заједничка славска трпеза на Тргу за дан Светог Пантелејмона



Поводом славе града, Светог Пантелејмона, ове године на Тргу биће организовано такмичење у кулинарству, на коју се могу пријавити сви заинтересовани грађани, а такмичење ће бити организовано у три категорије: најукусније јело, најбоље декорисано јело и најобилнија порција.

За све три категорије бираће се прво, друго и треће мјесто, а обезбијеђене су и новчане награде које ће Град додијелити. Износ новчаних награда је: прво мјесто 700КМ, друго мјесто 500КМ и треће мјесто 300КМ, а награде ће бити додијељене истог дана.

​Такође, на Тргу ће бити и послужења, а јела ће бити изложена на штандовима, поређаним столовима, и моћи ће да се сви грађани послуже након такмичења и литије која ће се завршити испред Градске управе свечаним ломљењем славског колача. Све заинтересоване домаћице моћи ће да се пријаве и учествују на такмичењу.

Пријаве су могуће на број телефона 055/233-170 од 7-15 часова или на адресу електронске поште [email protected] до 7. августа (понедјељак). Једине предиспозиције су да храна буде посна и прилагођена љетњим условима. Жири ће чинити кувари познатих ресторана и представници Туристичке организације Бијељина.