Служба за информисање бијељинске болнице о посљедицама невремена :: Semberija INFO ::

 

Служба за информисање бијељинске болнице о посљедицама невремена


Усљед јаког невремена праћеног олујним вјетром током протекле ноћи у Ургентни блок бијељинске болнице јавило се 23 пацијента са повредама које су узазване олујним вјетром, од којих су два хоспитализована.

Један мушкарац средновјечне доби са тешким тјелесним повредама - повредом грудног коша, преломом ребара, и женска особа старије животне доби са повредама главе  која се тренутно налази на додатној дијагностици. Што се тиче осталих пацијената сви су збринути и враћени на кућно лијечење, саопштио је начелник Одсјека за хируршке гране, др Милан Тодоровић.

Из менаџмента болнице саопштавају да су одређени болнички објекти синоћ претрпјели извјесну материјалну штету, између осталог, подигао се кров са старе зграде АТД-а и дневне болнице за онкологију. Наши технички тимови су одмах изашли на терен и предузели све неопходне мјере како би осигурали безбједност свих пацијената, запослених и посјетилаца.

Тренутно се врши детаљна процјена оштећења, како би се омогућила брза обнова и нормализација рада болнице’’, саопштено је из бијељинске болнице.