Сутра у Бијељини прво донаторско вече Срби за Србе :: Semberija INFO ::

 

Сутра у Бијељини прво донаторско вече Срби за Србе


Планирано је да сутра 6. јуна у ресторану ,,Пет језера" у Бијељини бити одржано прво донаторско вече Хуманитарне организације Срби за Србе са почетком у 19 часова. 

-Гости ће имати прилику да чују музички ансамбл ,,Фенечки бисери" који је освојио срца свих присутних на донаторским вечерима у Београду и Новом Саду 2022. године.
 
Организатори су припремили и хуманитарну аукцију, док ће забавни дио вечери уљепшати ансамбл ,,Стара прича". 

Прикупљена средства са ове донаторске вечери биће усмјерена за помоћ породици Крстић-Маринковић. Циљ пројекта је 40.000 конвертибилних марака.

Цијена улазнице је донација у вриједности 200 КМ и више по особи'', прецизирају организатори. 

Хуманитарна организација Срби за Србе постоји од 2005. године и у току протеклих 18 година је прикупила више од 11 милиона евра захваљујући којима је провела акције помоћи за више од 3.200 породица са више од 15.000 дјеце. Само у прошлој години Хуманитарна организација је скупила 3.100.000 евра донација.

-Надам се да ћете, као и увијек и сада бити уз нас и да ћете доћи на наш сутрашњи догађај како бисмо јавност информисали о нашој првој реализованој донаторској вечери у Бијељини'', поручује Марија Моровић у име Хуманитарне организације Срби за Србе.