Васкршња честитка Васлија Перића: Саборност чува наш род! :: Semberija INFO ::

 

Васкршња честитка Васлија Перића: Саборност чува наш род!


Начелник општине Угљевик Василије Перић честита свештенству и монаштву Српске православне цркве, свим православним вјерницима Угљевика и Републике Српске, грађанима у дијаспори најрадоснији хришћански празник-Васкрс уз жељу да празничне дане прославе у љубави и миру, дијелећи радост са породицом и најближима.

-Нека нас Васкрс и Васкршњи благи дани подстакну на саборност, љубав међу људима добре воље и нека нам донесу радост у све домове и свакој породици, да наставимо стазама успијеха и развоја нашег завичаја, рода и Републике Српске-поручио је Перић у честитки.

Перић је подсјетио да је локална управа заједно са свим Угљевичанима у посљедње двије деценије остварила импонзантне резултате у развоју краја, сваке куће, породице и домаћинства те најавио наставак борбе за даљи економски развој под Мајевицом.

-Наши људи, њихов рад и живот, подршка њима, из све снаге, наша је дужност, обавеза али и част. Овај диван, частан и вриједан народ то заслужује. То заслужују наши добри преци а посебно наша млада покољења-наводи се у Перићевој честитики уз традиционалан поздрав Христос Васкрсе-Ваистину Васкрсе!


За Семберија инфо - Младен Василић