Осмомартовска обећања Петровића :: Semberija INFO ::

 

Осмомартовска обећања Петровића


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић није испунио обећање дато прије годину дана, 8. марта 2022. да ће за свог замјеника именовати жену, пошто му како је навео, недостаје „способност руковођења и организације“. Али то је било само још једно у низу празних обећања које је давао разним поводима и у различитим приликама.



Петровић је поводом 8. марта ове године подијелио по 150 КМ радницама у Градској управи што у овом тренутку изгледа као куповина гласова, пошто се референдум за опозив спроводи за недељу дана. Ранијих година је, како тврде запослени, новац дијелио и мушкарцима и за сада није познато зашто то није урадио и овај пут? Или можда јесте, али са других буџетских позиција, као већ доказани мајстор за реалокације новца.

Поред замјенице градоначелника Град двије и по године нема ни менаџера, ни градског архитекту, ни начелнике одјељења, али зато има 200.000 КМ за потребе градоначелника, који сада све ради како би сачувао своју фотељу и плату.

Петровић је и синошњу вечеру, на коју је позвао цијели СДС, вјероватно платио из градског буџета, како би, макар мало, покушао да покаже да је сачувао неке везе са странком, иако је права истина да се и од ње потпуно отуђио.

Од 19. марта овакво понашање одлази у прошлост.

Покренимо Бијељину!