Становници МЗ „15. Мајевичка“ – Градска управа није одговорила ни на један захтјев :: Semberija INFO ::

 

Становници МЗ „15. Мајевичка“ – Градска управа није одговорила ни на један захтјев


- Градска управа града Бијељина и градоначелник нису нам одговорили ни на један писани захтјев који смо им упутили у претходних годину дана. Тротоари у Улици Светозара Ћоровића никада нису завршени, тако да је сигурност дјеце и грађана и даље угрожена – изјавио је данас предсједник Савјета Мјесне заједнице „15. Мајевичка“ Предраг Тешић.



Он је истакао да је у наведеној улици постављен тротоар у дужини од само 200 метара, а да су лежећи полицајци изостављени и у Улици Светозара Ћоровића и у Улици Лукијана Мушицког.

- Тротоаре је требало изградити и са лијеве и са десне стране Улице Светозара Ћоровића, али реализација је изостала. Захтијевали смо и изградњу спортског терена и играонице за дјецу, као и рјешавање проблема непријатних мириса који допиру са Еко-депоније. Иако смо се са градоначелником састали у јулу прошле године, када нам је обећао рјешавање одређених проблема по хитном поступку, ништа није урађено – нагласио је Тешић.

Становник МЗ „15. мајевичка“ Драгиша Арсеновић рекао је да је годинама члан савјета ове мјесне заједнице, али да се никада није догодило да све стоји. Према његовим ријечима, срамота је да улица попут Угљевичке, на само километар од центра града, у 21. вијеку буде неасфалтирана, а да грађани газе кроз воду и блато.



- Десет писаних захтјева отишло је ка градоначелнику и на на један нисмо добили одговор. Тражили смо и трасирање Угљевичке улице, али ништа. Захтијевали смо измјештање бандера уличне расвјете у Улици Кулина бана, али се након почетка радова брзо стало. Надамо се да ће неко имати слуха и за овај дио Бијељине и да ћемо почети да живимо нормално – закључио је Арсеновић.