ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА ЂУРЂЕВИЋ: ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ ОПСТРУИШЕ РАД СКУПШТИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА ЂУРЂЕВИЋ: ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ ОПСТРУИШЕ РАД СКУПШТИНЕ


На конференцији за новинаре, предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић изјавио је да није у могућности да сазове редовну сједницу Скупштине града, јер, како је нагласио, “постоји блокада и опструкција која је континуирана од стране градоначелника Љубише Петовића  и Градске управе”.

- Сви материјали који су по плану и програму рада, предвиђени за јануар и фебруар, налазе се у кабинету градоначеника. Поред низа ургенција и јавних апела, материјали се и даље не достављају, без обзира што су се на дневном реду већ требала наћи стратешка документа, програм изградње комуналне инфраструктуре, одржавања саобраћајница, имплементације развоја, повећање одређених ставки за дјецу у приватним вртићима, новорођену дјецу и друге важне ствари. Све је на чекању, јер градоначелник не жели да материјале достави Скупштини града”, рекао је Ђурђевић.

Он је додао да се на дневном реду требало наћи још неколико извјештаја и информација, а између осталог и информација о раду Градске управе.

- Можда је ово један од разлога, јер би се видјело шта је Градска управа требала да уради у претходној години, а није урадила”, нагласио је Ђурђевић и истакао да све ово најбоље говори о разлозима покренутог опозива.

- Наш град већ двије године беспотребно стоји и тапка у мјесту, што нас је и опредијелило да дјелујемо и покренемо наш град, јер то је наша обавеза према грађанима”, рекао је Ђурђевић.


Семберија инфо - О. Стјепановић