МИЛОРАД ЈОВИЋ ПРЕДСЈЕДНИК САВЈЕТА МЗ “СТАРИ ГРАД”: ЈЕ ЛИ ОВО КОМПЈУТЕР КОЈИ СТЕ НАМ ОБЕЋАЛИ ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ?!?! :: Semberija INFO ::

 

МИЛОРАД ЈОВИЋ ПРЕДСЈЕДНИК САВЈЕТА МЗ “СТАРИ ГРАД”: ЈЕ ЛИ ОВО КОМПЈУТЕР КОЈИ СТЕ НАМ ОБЕЋАЛИ ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ?!?!


Како би ријешили горуће проблеме у овом дијелу Града, грађани МЗ “Стари Град”, још прије скоро годину дана, за помоћ су се обратили Градској управи. Изнијели су двадесет и седам захтјева, од финансирања радова асфалтирања улица, санирања прилаза зградама и паркинга  који се налазе у овој МЗ, па до помоћи у обнови оронулих фасада.



Предсједник Савјета МЗ” Стари Град”,Милорад Јовић ,каже да их је градоначелник Љубиша Петровић, посјетио у октобру прошле године и да је тада обећао помоћи. Међутим, од реализације обећања, до сада нема ништа. Градоначеник се како Јовић истиче, оглушио на скоро све њихове проблеме, па чак није испунио ни минимум од својих обећања, попут набавке компјутера, како би у овој централној бијељинској МЗ, коначно замијенили стару, дотрајалу писаћу машину.



-Након што нисмо добили обећану помоћ, поново смо се писменим путем обратили градоначелнику али нисмо добили било какав одговор.Очигледно је да нас градоначелник занемарује и игнорише наше проблеме.Грађани се осјећају изиграно,јер је Петровићу најмање стало до овог Града, једино оно што је њему изгледа битно, јесте лична политичка самопромоција коју гради давањем лажних обећања”,истиче Јовић.