ДЕМОС Бијељина – “Петровић се грчевито бори за власт скривајући се иза наше дјеце” :: Semberija INFO ::

 

ДЕМОС Бијељина – “Петровић се грчевито бори за власт скривајући се иза наше дјеце”


Градски одбор ДЕМОС Бијељина упутио је данас саопштење за јавност под називом “Демократија се не може зауставити”.

Текст саопштења преносимо у цјелости:

“Спектакл правних израза из римског права и предмета прве године правног факултета на јучерашњој конференцији за штампу није могао замаглити суштину – Љубиша Петровић је у паници да изгуби Бијељину као лични феуд за остварење сопствене политичке каријере.

Владалац, како га на медијима пропагирају страначке колеге, јуче није држао три прста и глумио владику, али је са вјештачким смијехом покушао рећи како се не плаши референдума, иако се против њега бори и рукама и ногама.

Притисци кривичним пријавама на предсједницу Комисије за опозив, признање да је новац за референдум покушао сакрити на буџетске ставке на којима су већ обезбијеђена средства скривајући се иза наше дјеце говоре о његовој грчевитој борби да остане на власти по сваку цијену.

Јавном демонстрацијом да не признаје уставни поредак Републике Српске, да неће проводити законе и одлуке локалне скупштине које му се не допадају или му не иду у корист, поново је показао да Семберију посматра као лични плијен којим жели да самовољно управља.

На другој страни је наша, широка коалиција окупљена око јединствене идеје да су Семберија и Република Српска једно, да је Бијељина отворен града за инвестиције и улагања, да је ово наша кућа коју заједно градимо испуњавајући потребе сваког грађанина.

Зато 19. марта имамо прилику да у прошлост пошаљемо ширење подјела и мржње, да успоставимо дух рада за опште добро свих и да сви заједно поново Покренемо нашу Бијељину!”, стоји у саопштењу Градског одбора ДЕМОС Бијељина.