ПРОФЕСОРУ НОВАКОВИЋУ ЖЕЛИМО БРЗ ОПОРАВАК :: Semberija INFO ::

 

ПРОФЕСОРУ НОВАКОВИЋУ ЖЕЛИМО БРЗ ОПОРАВАК


Прије два дана у ЈЗУ Болница “Свети Врачеви” је оперисан проф.др Милан  Новаковић, познати специјалиста неуропсихијатрије и форензичке  психијатрије, доктор медицинских наука и редован професор на  Универзитету у Источном Сарајеву.
 
Операцију кука - тоталну ендопротезу урадили су два наша врсна ортопеда др Игор Поповић и др  Драган Ђорђић, а главни анестезиолог је био др  Мирослав Дмитрук.

"Проф . др Милан Новаковић је признато и познато име нашег града, наше регије и Републике Српске, а бићу слободан да кажем и региона. Његове  заслуге не само у здравству, него у друштвено-политичком животу  посљедњих деценија су велике. Опоравак проф.др Милана Новаковића тече  уредно, а у разговору с ним рекао ми је да се није двоумио око избора  установе гдје ће бити оперисан, јер вјерује нашим љекарима и тврди да  бијељинска болница иде  крупним корацима напријед", рекао је први човјек  бијељинске болнице проф.др Златко Максимовић.


 
"Честитам проф. Максимовићу и сарадницима што су подигни болницу у Бијељини на виши нивоу у  односу на ранији период и вјерујем да ће се и  даље унапређивати у интересу свих грађана регије  Бијељина", рекао је  проф.др Милан Новаковић.
 
"Захвални смо професору Новаковићу што је за ову операцију изабрао нашу кућу, то смо и очекивали од њега и задовољство је да је све прошло  уредно. Ту смо да заједно радимо на  очувању здравља наших суграђана",  додао је директор Болнице у Бијељини који је данас са  сарадницима  обишао проф. Новаковића.
 
Проф .др Милан Новаковић је био посланик у првом сазиву Народне Скупштине Републике Српске.