БИЈЕЉИНА: Саопштење Аграрног фонда :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Саопштење Аграрног фонда


- Поштовани пољопривредни произвођачи!

Као што смо и обећали да ћемо вас редовно обавјештавати о активностима Аграрног фонда Бијељине битним за подршку ваше дјелатности, подстицијама у пољопривредној производњи, тако желимо да вас обавијестимо да је данас завршена исплата подстицаја у пољопривредној производњи Семберије за 2022. годину!

На име подстицаја у производњи пшенице - Организовани откуп пшенице за 1.110 ратара  је уплаћено 0,05КМ/кг у укупном износу од 1.015.688 КМ. 

Такође, на име подстицаја за производњу воћа и поврћа - Организовани откуп воћа и поврћа за 181 произвођача уплаћено је 190.389 КМ.

Такође, користим прилику да вас обавијестим да је за 2022. годину подстицаје по разним основама остварило око 3.000 пољопривредних произвођача, а да је на име подстицања пољопривредне производње у Семберији укупно пласирано 2.700.000 КМ из буџета наше локалне заједнице преко Аграрног фонда Бијељине!

У нади да ће наша рекордна сарадња у 2022. години бити подигнута на још виши ниво у овој години, желимо вам успјешну производњу и прије свега повољне временске услове у 2023. години’’, наведено је у саопштењу које је достављено медијима , а које је потписао директор Аграрног фонда Златан Лазаревић.