Бијељинска Горска служба спасавања захвалила Славенку Ристићу, свом највећем донатору :: Semberija INFO ::

 

Бијељинска Горска служба спасавања захвалила Славенку Ристићу, свом највећем донатору


Горска служба спасавања /ГСС/ – станица Бијељина уручила је угледном привреднику и већинском власнику Техничког ремонта Братунац Славенку Ристићу захвалницу за несебичну помоћ и подршку раду ГСС, истичући да је Ристић највећи донатор ове непрофитне организације која је обиљежила годину постојања.
 
- Чињеница да чланови ГСС – станица Бијељина обављају све активности волонтерски и да су у сваком тренутку на располагању становницима Семберије и Мајевице који се нађу у невољи, обавезује привреднике да их још више подрже. ТРБ ће као друштвено одговорна компанија и у будућности одговорити на све њихове захтјеве, у складу са нашим могућностима – истакао је Ристић, који је и посланик у Народној скупштини Републике Српске.


 
Ристић је позвао привреднике да наставе да помажу рад и активности ГСС.
 
"Позивам и политичаре да подрже ову организацију јер и политика је понекад елементарна непогода", поручио је Ристић.
 
Начелник Горске службе спасавања – станица Бијељина Ненад Јовановић захвалио је Ристићу на досадашњој пордшци коју им је пружио као привредник и суграђанин.
 
- Већина опреме која нам је неопходна у акцијама у брдским и планинским предјелима, као и на води, купљена је захваљујући господину Ристићу. Осим тога, приликом сваког одласка на терен уступио нам је на кориштење возило његовог предузећа, које по техничким карактеристикама одговара нашим потребама. Наравно, захваљујем и свим другим појединцима и привредницима који су нам помогли у важним тренуцима за ГСС и њен рад – додао је Јовановић.
 
Славенку Ристићу је овом приликом уручена и почасна чланска картица Горске службе спасавања – станица Бијељина.