Празнични програм у Бијељини од 27. децембра 2022. до 14. јануара 2023. године :: Semberija INFO ::

 

Празнични програм у Бијељини од 27. децембра 2022. до 14. јануара 2023. године


Грађани Бијељине, али и окружења имаће прилику да за новогодишње и божићне празнике и ове године уживају у „Зимском корзу“, који ће трајати од 27. децембра ове године до 14. јануара 2023. године на Градском тргу у Бијељини.



-Ове године смо припремили раскошнији „Зимски корзо“, имаћемо много више садржаја. За вријеме трајања овогодишњег“Зимског корза“, грађани Бијељине свих узраста моћи ће уживати у богатом новогодишњем и божићном програму. Грађани ће скоро свако вече, моћи уживати у концертима“, истакао је Радослав Остојић, савјетник градоначелника Бијељине.



Свечано отварање „Зимског корза“ планирано је 27. децембра у 12 часова, када ће најмлађи суграђани имати прилику да окаче своје украсе на Градску јелку, а у вечерњим часовима биће одржан концерт Душана Секулића са оркестром. Грађани који се одлуче да Нову 2023. годину дочекају на Градском тргу имаће прилику да уживају у концерту групе „Кербер“. Дан Републике Српске имаће прилику да прославе уз концерт групе „Београдски синдикат“ и Павлине Радовановић, а Православну нову годину моћи ће дочекати уз концерт групе „Амадеус бенд“.



Манифестација „Зимски корзо“ се и ове године реализује заједно са Туристичком организацијом Града Бијељина, Омладинском организацијом „Визија младих“.



(Семберија инфо)