“Елвако МетПро” поклонио лопте основној школи у Великој Обарској :: Semberija INFO ::

 

“Елвако МетПро” поклонио лопте основној школи у Великој Обарској


Бијељинско предузеће “Елвако МетПро” поклонило је Основној школи “Петар Петровић Његош” из Велике Обарске лопте које ће ђаци користити током наставе физичког васпитања, а директор ове образовне установе Зоран Јовановић истакао је да свака помоћ друштвено одговорних фирми значи много за функционисање једног школског колектива.

- Основне школе имају ограничен буџет, а свакодневна поскупљења погађају и наш ресор. Потребно је обезбиједити дјеци топле учионице, али и средства за рад, те смо се за одређене ствари обраћали предузећима која послују на територији Бијељине. “Елвако МетПро” нам је одмах одговорио и за потребе наставе смо добили нове лопте за фудбал, кошарку, одбојку и рукомет – навео је Јовановић.



Генерални директор предузећа “Елвако МетПро” Драган Љубинковић нагласио је да ова фирма годинама помаже спортисте, талентоване појединце, као и реализацију догађаја из области културе.

- Сматрам да свака фирма која послује добро треба да свој успјех подијели не само са радницима, него и са људима и средином у којој дјелује. Лопте које смо донирали нису велики терет за наш буџет, а знамо да ће основцима и те како помоћи да се развију у здраве људе, а можда и будуће успјешне спортисте – рекао је Љубинковић.