БУДИМО ХУМАНИ, ПОМОЗИМО НИКОЛИ ГРАБОВИЧКИЋУ ИЗ БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

БУДИМО ХУМАНИ, ПОМОЗИМО НИКОЛИ ГРАБОВИЧКИЋУ ИЗ БИЈЕЉИНЕ


FOTO: InfoBijeljina.com
Никола Грабовичкић тридесеттрогодишњак из Бијељине болује од карцинома. За лијечење му је потребна помоћ добрих људи. Никола је у Хамбургу на терапијама које су до сада плаћене 160.000 ЕУР, али му је потребно још 100.000 ЕУР.

Николина мајка Дана моли све људе добре воље, који су у могућности, да помогну у виду новчаних средстава која су неопходна за трошкове лијечења.

Никола Грабовичкић, доктор је ветеринарске медицине, спортиста, бивши кошаркаш КК Радник Бијељина, те КК Јанко Луковски Нови Сад, који се тренутно налази на лијечењу у Њемачкој.

"Након двогодишњег лијечења и двије операције на клиникама у Београду, које су ме финансијски исцрпиле, указала се нада за излијечење на клиници у Хамбургу, Њемачка. Износ тражених средстава сам уплатила позајмицом и продајом стана у износу од 160.000 ЕУР, али због додатних здравствених третмана, клиника потражује још новца. Обзиром да нисам у могућности уплатити нови тражени износ око 100.000 ЕУР, у зависности од броја хемотерапија, потребна ми је помоћ", објашњава Дана Грабовичкић.

Додаје да је као самохрана мајка, која је сахранила супруга, такође тешко обољелог од карцинома, остала, са тада два малољетна дјетета које је сама факултетски образовала, и моли све суграђане да помогну, сходно могућностима.
Новчани износ можете уплатити  на број  рачуна намјењен у те сврхе:

СБЕРБАНК БИЈЕЉИНА

567-343-59002389-88 (за лијечење Николе Грабовичкића)

Контакт телефон:  065 549 172 - Дана
 
(Инфо Бијељина)