ГРАДСКИ САВЈЕТИ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА: ИГНОРАНТСКИ ОДНОС ГРАДСКЕ УПРАВЕ ПРЕМА ПОТРЕБАМА НАШИХ ГРАЂАНА :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ САВЈЕТИ МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА: ИГНОРАНТСКИ ОДНОС ГРАДСКЕ УПРАВЕ ПРЕМА ПОТРЕБАМА НАШИХ ГРАЂАНА


Градска управа у Бијељини, предвођена градоначелником Петровићем игнорантски се односи према захтјевима и потребама грађана у свих тринаест мјесних заједница на градском подручју, истакли су представници савјета на данашњем састанку са предсједником Скупштине града Бијељине Александром Ђурђевићем и предсједником скупштинске Комисије за рад са мјесним заједницама Златаном Лазаревићем.


 
Ни у мјесним заједницама у које је, у претходном периоду, долазио лично градоначелник и обећавао рјешавање одређених проблема, до сада ништа није урађено. Вријеме је прошло у „шетању“ представника мјесних заједница од једног до другог одјељења у Управи града. Поражавајуће је и то да готово ни на један захтјев из ових мјесних заједница није чак ни одговорено.
 
Ђурђевић и Лазаревић детаљно су данас појаснили надлежности Скупштине града, савјета мјесних заједница, Градске управе и договорили конкретне кораке како да се пронађу ефикасни начини за поправљање сарадње са грађанима и за рјешавање проблема у појединим насељима.
 
Данашњем састанку присуствовали су предсједник и чланови савјета из сљедећих МЗ: 15. Мајевичка, Дашница, Дашница 1, Вељко Лукић, Стари Град, Центар, Ново Насеље, Соколски Дом, Богдановића плац, Филип Вишњић, Вук Караџић, Лединци и Галац.


 
Састанци са свим изабраним представницима савјета осталих мјесних заједница са подручја Бијељине биће завршени до краја наредне седмице, речено је данас.