ТРБ организовао Међународни турнир у прецизном гађању пиштољем: За побједника нови пиштољ ТРБ - РС 9 :: Semberija INFO ::

 

ТРБ организовао Међународни турнир у прецизном гађању пиштољем: За побједника нови пиштољ ТРБ - РС 9


У оквиру Пантелинских дана, а у организацији Стрељачког клуба “ТРБ” почео је Међународни турнир у прецизном гађању пиштољем. На овој спортској манифестацији, која се одржава у комплексу Стрељачког клуба “ТРБ” на градском стадиону, учествују чланови бројних екипа, у појединачној мушкој и женској категорији, из БиХ, РС, Србије и Хрватске.

Генерал Љубиша Боровчанин, предсједник Стрељачког савеза РС, који је у име организатора отворио ову манифестацију, пожелио је много спортске среће учесницима, али и мирну руку учесницима током такмичења.
“Овакве манифестације су од великог значаја за Стрељачки савез РС, а нарочито јер се ради о такмичењу међународног карактера”, изјавио је Боровчанин за “Семберија инфо”.



Према његовим ријечима, за најбоље су припремљене награде, а најбољи, односно побједник добиће нови пиштољ, производ Компаније “ТРБ” - РС 9, који још није у продаји.
“Морам да изразим задовољство јер је Стрељачки клуб ТРБ, који је чланица Стрељачког савеза РС, успио, иако је релативно млади клуб, да организује једно овако значајно такмичење”, каже Боровчанин.

Овакви спортски догађаји, истиче он, доприносе развоју спорта и спортског духа код младих.
Међу учесницима су, између осталог, припадници САЈ-а из Србије.

Из Стрељачког клуба ТРБ изразили су задовољство јер су успјели организовати такмичење великог броја учесника из више земаља, а у оквиру обиљежавања славе Града Бијељина Светог Пантелејмона.


Семберија инфо - Текст и фото З. Кусмук