СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НОВА ПЈЕШАЧКА ЗОНА У УЛИЦИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА :: Semberija INFO ::

 

СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НОВА ПЈЕШАЧКА ЗОНА У УЛИЦИ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА


Foto: Semberija info
Најбољи ученици бијељинских основних и средњих школа вечерас су, свечаним пресјецањем врпце, отворили реконструисану Улицу Патријарха Павла.

Улица је сада пјешачка зона, новопоплочана, обогаћена зеленилом и новом фонтаном којој су се највише обрадовали малишани.

Марко Ристић, ученик трећег разреда бијељинске Гимназије “Филип Вишњић”, рекао је да је била част за све ученике, међу којима су многи учесници на разноразним такмичењима, јер су имали част да отворе прелијепу Улицу Патријарха Павла.


 
“Све ново што се уради у нашем граду је дивно, па тако и ова реконструисана улица. Свима који су учествовали у овом пројекту треба одати захвалност јер су урадили фантастичан посао”, рекао је Ристић.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић изјавио је да је реконструисана Улица Патријарха Павла сада засјала правим својим сјајем.



Према његовим ријечима, комплетан пројекат урађен је на вријеме, а вриједност радова, укључујући између осталог и нову фонтану, износи око 400 хиљада КМ са ПДВ-ом.

 

“Драго ми је да су улицу отворили наши најбољи ученици. Вечерас смо послали једну дивну поруку из Бијељине а то је да су наша дјеца и ученици наша будућност”, истакао је Петровић.

У име Градске управе, Петровић је пожелио грађанима  да у доброј срећи користе нову пјешачку зону, уз апел возачима да не возе брзо поред пјешачке зоне.

“Планирамо да и даље уређујемо центар и већи број нових паркинг мјеста с обзиром да Бијељина има огроман број аутомобила”, нагласио је Петровић.

Он је најавио да Бијељинце у наредном периоду очекују нови пројекти како би Бијељина из дана у дан изгледала што љепше те била што бољи и функционалнији град за живот.



“Уложено је 400 хиљада КМ са ПДВ-ом, укључујући, између осталог, и радове на новој фонтани. Посао су урадили одлично у свом дијелу Дирекција за изградњу града, али и извођач радова који су, и поред високих темепература, све урадили на вријеме и како је планирано”, нагласио је Петровић.
 

Саша Лазић из предузећа “Мост” Д.О.О. Бијељина, које је било извођач радова у Улици Патријарха Павла, рекао је да ово један од најљепших урађених пројеката у Бијељини, истичући да су сви радови урађени у року.

(Семберија инфо)