ЉЕЉЕНЧА У ЗНАКУ МОТОЦИКАЛА :: Semberija INFO ::

 

ЉЕЉЕНЧА У ЗНАКУ МОТОЦИКАЛА


Foto: Semberija info
Чланови Мото клуба „Духови“ из Љељенче овај викенд имају пуне руке посла. У току је наиме, 19. Мото скуп у овом семберском селу који је, према ријечима организатора окупио око хиљаду мотоциклиста и љубитеља мотора. Јучерашња киша и невријеме као и чињеница да се у ових пар дана одржава чак 17 мото скупова у БиХ и Србији условили су нешто слабији одзив на Мото скуп у Љељенчи. Та чињеница уопште није спријечила окупљене да се друже и одлично забаве.



Организатори су припремили богат забавни програм - такмичења у повлачењу конопца, испијању пива и бацању гуме а велики број расположених бајкера су се одазвали позиву и, за све окупљене, направили одличан шоу.



-Ово је 19. Мото скуп који организује Мото клуб „Духови“ из Љељенче. Синоћ нам је невријеме направило мало проблема, али данас је све у најбољем реду. Оно што је нашим суграђанима најинтересантније, организовали смо дефиле мотоцикала кроз Љељенчу и кроз центар Бијељине.



Вечерас за све љубитеље рок музике слиједи концерт група „Рок апотека“ и „Битанге“. Могу рећи да је, што се тиче организације Мото скупа до сада, осим синошње кише све прошло без проблема“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Дико Љубојевић, предсједник Мото клуба „Духови“ из Љељенче.

(Семберија инфо)