КОАЛИЦИЈА “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ” ЗАБРИНУТА ЗБОГ ПОЛИТИКЕ ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

КОАЛИЦИЈА “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ” ЗАБРИНУТА ЗБОГ ПОЛИТИКЕ ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА


Foto
Коалиција ,,Договор за Бијељину“ забринута је наставком својеглаве и тешко разумљиве политике једног човјека – градоначелника Љубише Петровића који све више угрожава развој града и добробит грађана Семберије.

Иако смо јавно подржали његову идеју да се обезбиједе бесплатни уџбеници за основце и позвали га да заједно сједнемо и нађемо реалан извор финансирања који Скупштина града у оквиру својих надлежности може подржати, Петровић је брзоплето кренуо у солирање по сваку цијену. Одлучио је да свима створи нови проблем и сам скине новац са ставки резервисаних за градску болницу, стипендије, пензионере, умјетнике и друге осјетљиве категорије грађана?!

Тиме је, по ко зна који пут, показао како му је грађење личне ,,политичке каријере“ и стварање јавне представе о себи као ,,посебно важном политичком месији“, много битније него интереси грађана?!

Коалиција ,Договор за Бијељину“ сматра да ни један појединац, па ни Љубиша Петровић не треба добити прилику да, ради играња личних ,,јавних представа“, угрози историјску шансу Бијељине да се развије у важан регионални центар на простору бивше СФРЈ!

Нама, који заступамо ДОГОВАРАЊЕ ЗА БИЈЕЉИНУ не треба самодавање политичког значаја. Подржаћемо идеју сваког грађанина, без обзира на политичку опцију,  усмјерену на изградњу боље и љепше Бијељине - Бијељине за нашу дјецу!

Јер је наша Бијељина - град који има огроман развојни потенцијал! Да бисмо тај потенцијал остварили, морамо радити сви заједно и Договарати се.