ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ОБИЉЕЖИО КРСНУ СЛАВУ :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ОБИЉЕЖИО КРСНУ СЛАВУ


Уз присуство великог броја званица, Покрет за Бијељину обиљежио је данас крсну славу странке, Светог Василија Острошког Чудотворца.

Након обреда ломљења славског колача, предсједник ове политичке партије Миленко Митровић ,нагласио је да ова странка, за четири године од како је основана, броји велики број чланова, те да су за прилично кратко вријеме, успјели да направе озбиљну страначку инфраструктуру.

-Покрет за Бијељину је испунио своје циљеве, ми смо постали парламентарна странка у Бијељини, прешли смо цензус, имамо представника у градском парламенту, дио смо скупштинске већине, живимо и трајемо већ четири године. Учврстили смо своју страначку инфраструктуру и тренутно бројимо око 1500 чланова. Сигурни смо да ће Покрет за Бијељину имати дуготрајну и блиставу будућност, да ће увијек бити битан фактор на овим просторима. И ако је наша странка локалног карактера,сматрамо да у овим тешким тренуцима за Републику Српску, морамо учествовати и на наредним парламентарним изборима, да будемо уз оне снаге које ће штити РС и гајити блиске, братске односе са Србијом, тако да ће Покрет за Бијељину ,у овој години бити значајан фактор, који ће дати свој допринос да те снаге опстану и побиједе на овим наредним изборима”, поручио је овом приликом Митровић.



Кум славе Мирослав Миловановић, захвалио се на дугогодишњем кумству, нагласивши да је личну подршку Покрету, дао још од самом његовог оснивања.

-То јесте локална партија, која дјелује у локалним оквирима Семберије и Бијељине али они су прије свега добри људи и ми имамо искрену сарадњу”,нагласио је Миловановић.

Семберија инфо