ОБИЉЕЖАВАЊЕ 30 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА И РАДА МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РС :: Semberija INFO ::

 

ОБИЉЕЖАВАЊЕ 30 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА И РАДА МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РС


Од отворених врата до изложбе

Поводом обиљежавања јубилеја, 30 година постојања и рада Министраства унутрашњих послова Републике Српске,  Полицијска управа Бијељина реализоваће низ активности на промоцији министарства'', рекао је Стјепан Терзић, начелник Полицијске управе Бијељина.


-Један од њих био је тактичко - технички збор, који је одржан на Градском тргу у Бијељини. Дан отворених врата предвиђен је за 28. март и том приликом у нашим просторијама планирамо да угостимо најмлађе суграђане, да их кроз обилазак дијела наших организационих јединица упознамо са полицијском професијом, а затим 29. марта планирамо да у нашим просторијама угостимо наше пензионисане колеге и да им на тај начим одамо поштовање за допринос и углед у раду Министарства унутрашњих послова који су дали у току свога радног вијека“, рекао је Терзић.
Он је додао да ће 30. и 31. марта у сарадњи са Домом здравља и Болницом Бијељина, организовати активност добровољног даривања крви с циљем да здравственим установама омогуће довољне залихе ово драгоцјене течности. Првог априла планирано је да се испред Спомен –обиљежја, испред зграде Полицијске управе Бијељина, одржи парастос и полагање вијенаца погинулим припрадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
У периоду од 15. до 18. априла, Полицијска управа Бијељина учествоваће на спортском такмичењу „Полицијада 2022“, а почетком маја, у сарадњи са Министарством одбране Србије и Градском управом Града Бијељина, у градском музеју организовати изложбу експоната под називом „Вожд Карађорђе, отац нације“.