КОМЕМОРАЦИЈА ДР БРАНИСЛАВУ ШКОБИ :: Semberija INFO ::

 

КОМЕМОРАЦИЈА ДР БРАНИСЛАВУ ШКОБИ


Породица, родбина, колеге и бројни приатељи, опростили су се од прерано преминулог др Бранислава Шкобе. На комеморативном скупу у Центру за културу у име породице, обратио се брат покојног др Шкобе.

-Вољели су га многи, највише то зна Велика Обарска. Нема пацијента који је рекао ружну ријеч за мог драгог брата, за 20 година колико је радио у Дому здравља“, рекао је брат др Бранислава Шкобе.

У име Дома здравља обратио се др Игор Новаковић.

-Упознао сам га давне 2006. године и од тада је мој пријатељ. Увијек је био насмијан, ведрог духа и са лијепом ријечју за сваког“, рекао је др Новаковић и нагласио да треба да будемо поносни што смо га познавали.


 Подсјећамо да је др Бранислав Шкобо, специјалиста породичне медицине изненада преминуо 21. марта. Рођен је 5. јуна 1968. године  у Сарајеву, а основне студије медицине завршио је у Нишу 2000. године. Доедукацију из породичне медицине завршио је 2007. године, а специјелизацију из породичне медицине 2010. године  на Медицинском факултету у Бања Луци.  Радио је у Служби хитне медицинске помоћи од 1. јуна 2001. године, као љекар опште праксе. Од 2010. године  прелази у Службу породичне медицине, као специјалиста поредичне медицине  и  носилац Тима породичне медицине број 18. Функцију шефа амбуланте породичне медицине обавља у периоду од 1. јула 2014. године до 28. фебруара 2021. године. Добитник је Златне медаље „Кнез Иво од Семберије“. Иза себе је оставио супругу и сина.

Semberija info