ДОГОВОРЕНО УЧЕШЋЕ ИЗЛАГАЧА СА МАЈЕВИЦЕ НА САЈМОВИМА У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ДОГОВОРЕНО УЧЕШЋЕ ИЗЛАГАЧА СА МАЈЕВИЦЕ НА САЈМОВИМА У БИЈЕЉИНИ


Начелник општине Лопаре Радо Савић одржао је састанак са представницима Акционарског друштва „Град“ Бијељина.
 
Том приликом договорен је наставак сарадње локалне заједнице у сајамским активностима које АД „Град“ Бијељина планира организовати у 2022. години.

Вршилац дужности директора АД ,,Град'' Бранислав Влачо је истакао да су презентације учесника из општине Лопаре на 19. међународном сајму пољопривреде, лова и риболова „Интерагро“, који је одржан у Бијељини током октобра 2021. године биле веома квалитетне и успјешне.

Он је саопштио да је договорна сарадња са начелником Савићем око учешћа излагача из општине Лопаре на Пантелинском и Митровданском вашару и на сајму „Интерагро“ 2022. године.



-Очекујем и ове године да ће манифестације бити на највишем нивоу, поготово за Интерагро, и у оквиру тога ће општина Лопаре имати значајно мјесто у презентацији аутохтоних пољопривредних производа са мајевичког простора“, навео је Влачо.

Начелник Лопара Радо Савић је изразио задовољство претходном сарадњом и договором да се излагачи са подручја поменуте општине појаве на свим манифестација које организује АД „Град“.

-Мислим да је то сјајна прилика за њихову промоцију, повезивање и ширење посла и пословних идеја“, истакао је начелник Савић.