ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ: 128 СТУДЕНАТА ЗАВРШИЛО СТУДИЈ :: Semberija INFO ::

 

ПЕДАГОШКИ ФАКУЛТЕТ: 128 СТУДЕНАТА ЗАВРШИЛО СТУДИЈ


Данас је на Педагошком факултету у Бијељини организована церемонија свечаног уручења диплома студентима овог факултета који су након година марљивог студирања успјели завршити своје студије. Данас је 128 студената са три студијска програма преузело своје дипломе. Овај факултет постоји 28 година током којих се показао као прави расадник квалитетних педагога.

-Трудимо се да студентима усадимо љубав према дјеци, према васпитању и образовању и да генерације које ће, да тако кажем проћи кроз њихове руке сутра буду прави људи“, рекао је Далибор Стевић, декан Педагошког факултета напоменувши да задњих година образовни сектор у Републици Српској и Босни и Херцеговини има евидентних проблема са трендом смањивања ђака и студената.



За студента генерације изабрана је Бојана Бојић која је на првом циклусу студија одсјека за Предшколско васпитање и образовање имала просјек оцјена 9,82. Бојана је уписала и мастер студиј на Педагошком факултету а на питање о својој будућности каже:

-Вјерујем да ће сваки рад и труд бити препознати. Ја одувијек волим дјецу. Овај посао захтјева много љубави према дјеци и много одговорности и стрпљења. Ја сам изабрала овај позив и нисам се покајала“.

Семберија инфо